Societat

La cerimònia dels premis de la FPdGi torna

Catalunya serà la seu de l’acte abans de l’estiu amb presència dels reis d’Espanya

La Fundació Princesa de Girona (FPdGi) preveu una cerimònia “híbrida” d’entrega dels guardons d’aquest any i de l’any passat –suspesa per la pandèmia– en alguna ciutat de Catalunya amb la presència del Reis d’Espanya i abans de les vacances d’estiu. Així ho va explicar ahir la directora general de la fundació, Mònica Margarit, durant l’anunci que el premi FPdGi Internacional 2021 ha estat per a l’emprenedor social colombià Juan David Aristizábal, de qui el jurat ha destacat la tasca de suport als joves de l’Amèrica Llatina a través de la “formació, l’educació, la tecnologia i l’esperit emprenedor.

Segons Margarit i el president de la FPdGi, Francisco Belil, s’ha d’acabar de tancar la ciutat on hi haurà la cerimònia, que haurà de ser un indret preparat tecnològicament per connectar amb el públic i amb espai físic suficient per encabir els premiats amb els corresponents acompanyants, el jurat, els patrons i els reis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia