Salut

El govern espanyol anuncia el retorn del públic als estadis de futbol i pavellons de l’ACB en les comunitats que estiguin en fase 1

De moment només el País Valencià i Balears es beneficiaran de la mesura

Finalment, el govern espanyol podria permetre que el públic pugui retornar als estadis de futbol, i els pavellons de l’ACB abans que acabi la temporada.

Així ho han avançat en roda de premsa aquest dimecres els ministres de Cultura i Esports, José Manuel Uribes, i de Sanitat, Carolina Darias.

La mesura es podrà adoptar a aquelles comunitats que estiguin en Fase I de la pandèmia (amb una incidència acumulada de menys de 50). En aquest moment, només el País Valencià i les Balears podrien beneficiar-se de la mesura.

Segons els ministres, l’aforament permès serà del 30% de la seva capacitat amb un límit de 5.000 espectadors. Aquests hauran de mantenir una distància d’1,5 metres en tots els sentits. A més, l’entrada i sortida serà de manera esglaonada i per sectors. No es podrà menjar ni fumar i hauran de portar una màscara FFP2 sense vàlvula, i a l’entrada se’ls haurà de prendre la temperatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia