Salut

Barcelona demana reobrir l’oci nocturn “com més aviat millor” per evitar ‘botellades’ i aglomeracions

Collboni considera que això “trauria pressió” de l’espai públic, però es mostra contrari a tancar les platges

El sector de l’oci nocturn de Catalunya sol·licita la reobertura “immediata” per evitar que hi hagi un nou toc de queda

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha mostrat partidari de reobrir l’oci nocturn “com més aviat millor” per evitar les ‘botellades’ i les aglomeracions a la capital catalana.

Collboni considera que això “trauria pressió” de l’espai públic, tot i que s’ha mostrat contrari a mesures com el tancament de les platges. El primer tinent d’alcalde ha volgut també enviar un missatge després d’un primer cap de setmana sencer sense toc de queda que s’ha tancat amb més de 16.000 desallotjats a Barcelona per fer festes alcohòliques al carrer i per aglomeracions en platges i llocs habituals com el passeig del Born, Lluís Companys o Gràcia. “Vull fer una crida a la responsabilitat i recordar a tothom que la pandèmia no s’ha acabat”, ha apuntat Collboni.

Per la seva banda, el sector de l’oci nocturn de Catalunya ha sol·licitat la reobertura “immediata” dels locals per evitar que el Govern apliqui un nou toc de queda.

En un comunicat publicat aquest dilluns, la Federació Catalana de Locals d’Oci Nocturn (Fecalon) ha lamentat que el sector no pugui ser un punt de trobada per a la població, la qual “s’ha vist abocada a trobar-se a la via pública” després de la finalització de l’estat d’alarma.

En aquest sentit, Fecalon adverteix que les imatges de ‘botellades’ com els que s’han vist a Barcelona “es repetiran” i afegeix que la capital catalana s’està convertint en “el ‘botellòdrom’ més gran d’Europa”.

En el mateix comunicat, l’associació recorda que el sector ja compta amb un pla de mesures higièniques i sanitàries que facilitaria la reobertura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia