Societat

Troben el cadàver d’un home dins d’un dinosaure decoratiu a Santa Coloma de Gramenet

El cos no presentava signes de criminalitat i els Mossos estan a l’espera dels resultats de l’autòpsia

Un home ha aparegut mort dins d’un dinosaure decoratiu a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

El cadàver es va trobar ahir dissabte al migdia per un pare i un fill que jugaven a la zona, a tocar de l’avinguda de Francesc Macià i de la B-20.

El cos estava a l’interior de l’animal, que servia com a reclam publicitari de l’antic cinema City, a l’edifici Cubics de Santa Coloma.

Els Bombers van haver de serrar part del dinosaure per extreure el cadàver, que segons les primeres conclusions no presentava signes de criminalitat.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i estan a l’espera dels resultats de l’autòpsia per determinar les causes de la mort i esbrinar com va poder entrar l’home a l’interior de la figura decorativa.

“Els Mossos han trobat avui el cos d’una persona que hauria mort a un dels accessos a l’edifici Cubics per l’avinguda Francesc Macià. Es desconeix la causa de la seva mort, que ja està sota investigació del Jutjat corresponent”, va anunciar la pròpia Policia Local de Santa Coloma de Gramenet, que adjuntava una fotografia de les tasques d’extracció del cos de l’interior del dinosaure.

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar a la zona i van haver de seccionar part del dinosaure per treure el cadàver, tal i com es pot veure en un vídeo de curta durada difós pel mitjà local El Mirall.net.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia