Salut

Elena i Batlle s’emplacen a treballar per fer complir les mesures de prevenció de la Covid-19 a la revetlla de Sant Joan

Barcelona mantindrà platges obertes després de les recomanacions de Protecció Civil, que demana vigilar-les o tancar-les

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i el tinent d’Alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’han emplaçat aquest dijous a treballar per fer complir les mesures de prevenció de la Covid-19 durant la revetlla de Sant Joan. Elena i Batlle ho han dit en el marc d’una reunió en què han parlat dels dispositius de seguretat previstos a Barcelona per a aquesta data.

Cal recordar que l’Ajuntament ha mostrat la voluntat de mantenir les platges obertes davant les recomanacions de Protecció Civil, que apostava per tancar les que no puguin ser vigilades. La reunió d’aquest dijous ha estat la primera de treball d’ambdós des que Elena ostenta el càrrec.

Protecció Civil ha fet públic aquesta setmana un document de pautes de seguretat durant la revetlla en la qual “es recomana controlar l’accés o aforament de les zones on habitualment es produeixen aglomeracions o bé el seu tancament físic per evitar-ne”.

En aquest mateix sentit, el conseller Elena va demanar ahir precaució davant d’una nit “molt sensible” i va assegurar que “hi ha unes condicions que s’han de complir i que les hem de garantir”.

D’altra banda, les dues administracions s’han emplaçat a seguir treballant conjuntament i a enfortir els llaços de col·laboració en pro de la seguretat a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia