Societat

Figueres instal·larà retrats de Dalí i farà projeccions d’obres del pintor al centre

Amb la campanya es vol atraure visitants aquest estiu

També inclou ‘shopping night’ els dijous, un mercat artesanal i actuacions musicals

Figueres vol intensificar la presència de Dalí a la ciutat i “escampar” l’esperit del geni empordanès pels seus carrers. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Figueres i la Fundació Gala-Salvador Dalí han ideat la campanya ‘Dalí de Figueres’, que es posarà en marxa l’1 de juliol i s’allargarà fins l’1 de setembre. Durant aquests dos mesos, s’instal·laran deu retrats de dos metres del pintor per diferents punts del centre i a la nit es faran projeccions d’algunes de les seves obres més emblemàtiques en espais com la Torre Galatea, l’Ajuntament, el Casino o l’Escorxador. A més, s’organitzaran rutes vinculades al geni –com una de teatralitzada del Dalí infant-i a l’enoturisme.

En paral·lel, Comerç Figueres programarà ‘shopping night’ els dijous –el dia més “especial” del geni-, un mercat artesanal i actuacions musicals. Tot plegat amb la voluntat d’atraure visitants i “reactivar” culturalment i turísticament la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia