Salut

Salut calcula que la variant Delta representa el 20% de casos de coronavirus a Catalunya

La nova soca, detectada per primera vegada a l’Índia, podria desplaçar l’Alfa (britànica) com a dominant en les properes setmanes

El departament insisteix en la importància de vacunar-se per estar protegit de la Covid-19

La variant Delta –detectada per primera vegada a l’Índia- ja representa al voltant del 20% de casos de coronavirus de Catalunya, segons ha exposat la secretària general de Salut, Meritxell Masó, en roda de premsa aquest dimecres.

Segons ha indicat, en la setmana 21, a finals de maig, l’última de què es tenen dades, la presència d’aquesta soca representava el 12% i en la 22, els responsables de Salut calculen que es podria situar al voltant del 20%.

Els experts pronostiquen que en les properes setmanes aquesta variant serà la dominant i desplaçarà l’Alfa –seqüenciada per primera vegada al Regne Unit-, com aquesta va fer en el seu moment amb la soca majoritària durant la segona onada.

En aquest context, Masó ha destacat la importància d’accelerar la vacunació i que les persones dels grups convocats es protegeixin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia