Societat

Gastronomia

La Taverna del Mar eleva l’horitzó

El restaurant, al límit entre Sant Feliu de Guíxols i S’Agaró, habilita una nova terrassa club per a reserves de grups petits, íntima i amb bones vistes

Presenten l’espai i els nous còctels de Javier de las Muelas (Dry Martini)

Les germanes Júlia, Virgínia i Carina Ensesa obren, aquesta temporada, una terrassa club a la Taverna del Mar, el restaurant que gestionen des del 2014, en primera línia de platja al límit entre Sant Feliu i S’Agaró. A banda de l’oferta culinària, amb la cuina a càrrec del palamosí Lluís Planas i el xef Romain Fornell com a director gastronòmic, el 2018 ja van habilitar la zona exterior com a chill-out, però ara fan un pas més per oferir un espai “més íntim”, destaca el director del grup La Gavina, Alberto de Pau. Obrirà als vespres (de les set del vespre fins a les dues de la matinada) a partir de dimecres. I caldrà reservar-hi una de les sis taules, cadascuna amb capacitat fins a 6 persones. També es pot destinar tota la terrassa a festes privades de fins a 40 persones.

Històricament, el terrat havia servit per als mals endreços, com ara emmagatzemar-hi cadires i caixes de begudes, però definitivament estava desaprofitat. Amb ornamentació floral, una simple barana i mobiliari exterior, ara esdevé una talaia privilegiada al mig de la badia de Sant Pol i S’Agaró.A l’espai, a banda de l’ampolla de xampany que oferiran pel preu de reservar taula, s’hi podran degustar els còctels que el grup La Gavina incorpora també enguany en col·laboració amb el Dry Martini, del prestigiós bàrman barceloní Javier de las Muelas. El cocteler reivindicava, dissabte, “la cultura del bar dins de la gastronomia”, ja que entre copes “es roden moltes de les grans escenes de la vida” i arrenquen “moltes històries d’amor”. A banda dels combinats clàssics del Dry Martini, com ara l’scented Negroni, el Dry Martini frappé o el Tommy’s Margarita, destaquen mojitos amb sucs i còctels sense alcohol, com ara el nou Gavina, una creació per a la col·laboració encetada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona