Salut

Els CAP de la costa amplien l’horari

Els centres de Platja d’Aro, Cadaqués i Malgrat de Mar, oberts les 24 hores

Alguns centres d’atenció primària i consultoris locals de les zones de costa de la regió sanitària de Girona ampliaran els seus horaris d’activitat habituals durant la campanya d’estiu, que va començar ahir i s’allargarà fins al 12 de setembre. La mesura s’implanta d’acord amb les necessitats de la població. En concret, els centres de salut de Platja d’Aro, Cadaqués i Malgrat de Mar estaran en funcionament les 24 hores del dia, i el de Tossa de Mar allargarà l’horari d’atenció de 8 a 24 hores durant el mateix període.

Tretze ambulàncies més

Un altre dels reforços de cara a la temporada d’estiu és el transport sanitari urgent, que a la regió sanitària de Girona s’ampliarà amb tretze ambulàncies més del SEM a partir de 1 de juliol i fins al 31 d’agost. Es posaran ambulàncies de reforç durant les 24 hores del dia a Torroella/l’Estartit, Platja d’Aro, Blanes, Lloret, Pineda, Palamós i Lloret, i una ambulància de suport vital avançat d’infermeria (SVAI) a Figueres, mentre que hi haurà reforços de 12 hores a Calella de Mar, l’Escala i Palafrugell. Durant aquest període també està previst que les ambulàncies de Castelló d’Empúries i de la Bisbal ampliïn el seu horari i passin de 12 a 24 hores. Continuarà operatiu el desplegament de suport al punt vacunal del Palau Firal de Girona amb una ambulància de suport vital avançat d’infermeria.

Més de 110.000 vaccins al Palau Firal de Girona

S’han administrat, amb data d’ahir, més de 110.000 vaccins al punt de vacunació de Fira de Girona. L’ICS Girona va informar, a través de les xarxes socials, que dissabte s’havia arribat a la xifra de 100.000 dosis de vacuna contra la Covid-19 posades al punt de vacunació de Fira de Girona. Agraïa la tasca de professionals i voluntaris. En aquest sentit, la campanya de vacunació serà clau durant aquest estiu per avançar en la immunització de grup, i és per això que els punts vacunals habilitats a la regió sanitària de Girona continuaran operatius al llarg d’aquest període, d’acord amb la disponibilitat de vacunes. Els punts estan gestionats des de l’atenció primària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona