Societat

Estabilitzat l’incendi d’Argentona que ha cremat 11 hectàrees

Els bombers han mobilitzat més d’una quarantena de dotacions terrestres i aèries

Els Bombers han donat per estabilitzat a les 18h l’incendi d’Argentona, que s’ha declarat aquest dijous al migdia i que ha cremat una superfície aproximada d’11 hectàrees, majoritàriament de terreny forestal, segons han informat els Agents Rurals.

Els bombers treballen amb més d’una quarantena de dotacions terrestres i aèries.

L’incendi s’ha propagat en direcció nord-oest des de la zona de Sant Jaume de Traià, entre la carretera C-60 i una zona industrial.

Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament del nucli urbà així com tampoc de les masies aïllades properes a la zona del foc. Segons les primeres informacions, a causa del fum i de la temperatura alguna nau hauria quedat afectada.

Fins al lloc també s’hi han desplaçat 4 patrulles i l’helicòpter dels Agents Rurals, efectius dels Mossos d’Esquadra, 11 vehicles de 6 Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), 3 ambulàncies amb caràcter preventiu del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) i efectius de la Policia Local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia