Societat

Una noia de 19 anys se suïcida a la presó de Brians 1

La jove es trobava al Departament Especial de Règim Tancat (DERT)

Una presa de 19 anys s’ha suïcidat aquest dissabte a la presó de Brians 1, a Sant Esteve de Sesrovires. Segons fonts penitenciàries, la jove complia una pena de 27 mesos per 5 delictes i s’havia saltat una ordre d’allunyament.

En el moment de la seva mort es trobava al departament Especial de Règim Tancat (DERT). El departament de Justícia ha obert una informació reservada, tal com estableixen els protocols, que haurà de confirmar el motiu de la mort.

Tot apunta però que es tracta d’un suïcidi. És el segon suïcidi en els darrers deu dies. El passat 23 de juny, van trobar mort a la seva cel·la de Brians el creador de l’antivirus McAfee, John McAfee, de 75 anys, que esperava extradició als Estats Units.

El 27 de juny es va produir un altre incident, aquesta vegada a la presó de Puig de les Basses, a Figueres. Un intern va morir i quatre persones van quedar ferides en un incendi provocat pel pres que va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia