Salut

Salut descarta una marató de vacunació a Castell-Platja d’Aro

El departament de Salut de la Generalitat va descartar ahir convocar una jornada de vacunació massiva sense hores demanades a Castell-Platja d’Aro, que l’havia sol·licitat per incrementar el percentatge de vacunats en una població d’alta activitat turística. Els motius són “logístics i d’organització”, perquè l’alt volum de contagis per la cinquena onada requereix reforçar el personal assistencial als CAP.

El consistori, que ja havia començat a localitzar i quantificar persones de col·lectius específics –persones vulnerables, en risc d’exclusió social o que per diferents situacions i obligacions laborals no es poguessin desplaçar fora del municipi–, va fer ahir una crida a la població perquè demani hora amb les instruccions i els canals del web Vacunacovidsalut.cat. Mentrestant, els punts de vacunació massiva més pròxims al municipi són els dispositius en funcionament al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge i al recinte de l’antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia