Salut

El Cruïlla comença un estudi per analitzar l’impacte de la covid al festival

Demana a les persones que van participar en l’esdeveniment que facin una enquesta anònima

El Festival Cruïlla ha començat un estudi per analitzar l’impacte dels protocols i les mesures sanitàries que es van prendre durant l’esdeveniment i avaluar la prevalença de la Covid-19.

Per poder-ho fer, els responsables del certamen demanen a les persones que hi van assistir que responguin una enquesta anònima, quan fa deu dies que es va acabar el festival. El Cruïlla sorteja dos abonaments complets per a l’edició de l’any vinent entre els que prenguin part de l’estudi, amb accés a la zona professional i dues nits d’hotel durant el festival. El termini per respondre acaba el 26 de juliol a les vuit del vespre.

L’estudi es fa amb la Fundació per a la Lluita contra la Sida i l’Hospital Germans Trias i Pujol, sota la coordinació d’Oriol Mitjà. Els organitzadors del festival subratllen que per poder completar la investigació cal enquestar “una mostra significativa” de participants.

Les dades que s’obtinguin s’utilitzaran per fer un estudi estadístic sobre l’impacte de la Covid-19 entre els assistents al festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia