Societat

Un accident mecànic, principal hipòtesi dels Agents Rurals en l’incendi de la Conca de Barberà i l’Anoia

Efectius dels Bombers segueixen vigilant el perímetre del foc per controlar les fumeroles i els punts calents

La principal hipòtesi amb què treballen els Agents Rurals sobre l’origen de l’incendi de la Conca de Barberà i l’Anoia és que hagi estat un accident mecànic. El cap de l’àrea regional dels Agents Rurals de Tarragona, Cándido Rincón, ha explicat a l’ACN que, tot i que la investigació no està tancada, “la intencionalitat té molt poca força i estem treballant en un possible accident mecànic, que pot ser molt variat, un tub d’escapament, un cotxe o un tractor”. Tot i això, admet que és difícil acabar determinant exactament el tipus de vehicle que va provocar el foc. Els Bombers van donar per controlat l’incendi aquest dilluns al vespre, però una cinquantena d’efectius segueixen vigilant la zona per controlar les fumeroles i els punts calents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona