Societat

Almenys deu detinguts en l’operatiu contra el tràfic de drogues desplegat aquest dimecres a l’Hospitalet i Barcelona

La investigació se centra en un grup criminal especialitzat en la venda i consum de cocaïna i altres estupefaents

Els Mossos d’Esquadra han detingut almenys deu persones durant l’operatiu policial contra el tràfic de drogues desplegat a l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

Des d’abans de les set del matí d’aquest dimecres, la policia ha fet nombrosos escorcolls a pisos i locals de les dues ciutats per desarticular un grup criminal especialitzat en la venda i consum d’estupefaents.

Els investigats se centraven en la distribució de cocaïna, si bé també manipulaven i venien altres drogues sintètiques. A l’operatiu hi ha participat la Unitat d’Investigació, l’ARRO, agents de seguretat ciutadana, diversos drons i també l’helicòpter policial.

Les entrades s’han allargat fins ben entrat el migdia i els Mossos d’Esquadra han detingut més de deu persones, en una xifra encara per determinar públicament. La jutgessa d’instrucció número 5 de l’Hospitalet de Llobregat dirigeix la causa, que està sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia