Societat

Cauen tres xarxes que regularitzaven estrangers

La Policía Nacional ha desmantellat tres xarxes que es dedicaven a regularitzar ciutadans estrangers a través de parelles de fet fraudulentes a les comarques gironines, segons l’ACN. La UCRIF, unitat dedicada a delictes relacionats amb el tràfic d’éssers humans, la immigració il·legal i la falsedat documental, va obrir tres investigacions perquè sospitava que s’havien aportat documents falsos a l’administració amb la finalitat d’aconseguir permisos de residència o de feina.

La investigació va posar el focus en 63 ciutadans que havien tramitat sol·licituds a la demarcació. L’operació s’ha saldat amb deu detinguts i set investigats per delictes de falsedat documental i afavoriment de la immigració il·legal.

La investigació va començar després de rebre denúncies interposades per perjudicats, informes de la Inspecció de Treball i de la Seguretat Social i informació de la subdelegació del govern espanyol i d’altres cossos policials de la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia