Societat

Línia d’ajuts del govern per a la inserció laboral de persones trans

El govern impulsarà per primera vegada una línia d’ajudes específica per a la inserció de persones trans al món laboral. Segons va explicar ahir el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, l’executiu té previst destinar 4 milions per fomentar l’ocupació d’un col·lectiu que, sovint, “és víctima d’una sèrie de prejudicis que dificulten el seu accés a l’entorn laboral”. Malgrat que Torrent va reconèixer que les ajudes “encara són petites”, hi va afegir que permetran fer “un pas endavant molt significatiu” en la lluita contra la desigualtat. El govern confia poder atorgar-les durant l’últim trimestre d’aquest any.

Les ajudes al col·lectiu trans s’inclouran dins el programa Treball i formació, una iniciativa que té com a objectiu formar i acompanyar persones en situació d’atur, especialment en aquells col·lectius que estan en risc d’exclusió social. El programa prioritza donar suport a dones víctimes de violència masclista i a dones en situació de vulnerabilitat, com ara aquelles que són discriminades per motius ètnics o religioses o les aturades de llarga durada de més de 40 anys. El programa té la col·laboració del SOC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia