Societat

El Troba’m de Banyoles recupera la seva màgia

Després que l’any passat adoptés un format reduït, el festival es presenta amb la seva dimensió habitual

L’onzè festival banyolí de màgia, Troba’m, se celebrarà el 3 i el 4 del mes que ve amb un programa en la línia de les edicions anteriors a la pandèmia. Si bé no es va suspendre, l’any passat va tenir un format molt reduït.

La gala

El moment més destacat del festival –organitzat per l’associació Tenim Poca Feina i l’Ajuntament– serà de nou la gala del dia 4 al vespre, a l’auditori de l’Ateneu. Hi actuaran la ventríloqua Cèlia Muñoz, última guanyadora del programa de televisió Got talent; l’il·lusionista canari Artem, guanyador d’un dels premis del darrer Congrés Europeu de Màgia; els mags Mas Ramó & Alegria i Mario López (artista andalús establert a Banyoles i director artístic del Troba’m), i el grup dedicat a la màgia de prop Trio Rubi, Colás con Piña.

Els escenaris

La distribució dels espectacles per diferents espais públics de la ciutat que caracteritza el festival, aquest cop inclourà els escenaris de la plaça de les Rodes (on el mag Rubi Fernández oferirà l’espectacle inaugural, el dia 3 al vespre), la Pia Almoina, el Tint i la Muralla, on actuarà el mag i còmic aragonès Pepín Banzo. A més, al restaurant Can Xabanet hi haurà una sessió d’il·lusionisme de proximitat.

“Tot va començar com una excusa, però el festival s’ha convertit en un esdeveniment que tothom aprecia”, va dir Mario López en la presentació del festival d’aquest any. “La combinació de màgia, artistes i públic és molt rica a Banyoles”, hi va afegir.

Pel regidor de Cultura, Miquel Cuenca, Troba’m “és un petit gran festival molt ben cuidat, on els organitzadors treballen amb molt d’amor pel que fan i que té cura per la selecció dels espais on es fan les activitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia