Societat

Roses ha renovat la senyalització de rutes de senderisme

S’ha millorat a l’agost la ruta del Pic de l’Àliga i també la ruta dels Olivars

Roses ha renovat la senyalització de diverses rutes de senderisme al llarg d’aquest mes. En concret s’ha millorat la de la ruta del Pic de l’Àliga i la de la ruta dels Olivars i s’han substituït senyals malmeses de la ruta megalítica, preparant així els itineraris per a la temporada de tardor, quan l’afluència de senderistes i amants de la natura creix per la idoneïtat de les temperatures.

Roses disposa de fins a dotze rutes de senderisme que recorren diferents punts d’interès natural, paisatgístic i cultural i fan la població una destinació de gran interès per als amants d’aquesta activitat. La regidora de Turisme, Montse Mindan, diu que aposten per diversificar l’oferta amb propostes de qualitat que es poden dur a terme al llarg de tot l’any. “El senderisme és un producte turístic que permet aprofitar l’entorn natural privilegiat per desestacionalitzar la temporada turística”, afirma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia