Societat

El PSC-Units demana “fermesa” al Govern en formular les acusacions particulars arran de “l’atac” contra policies a Tiana

Espadaler qualifica d’intolerables i preocupants que un grup de joves llancés ampolles contra els agents

El PSC-Units ha reclamat “fermesa” al Govern a l’hora de formular les acusacions particulars arran de “l’atac” contra policies a Tiana (Maresme), en què un grup de joves va llançar ampolles i va fer fugir la policia després d’un concert. “Preocupant i intolerable atac a Mossos i Policia Local de Tiana dissabte a la nit”, escriu el diputat Ramon Espadaler, exconseller d’Interior. El dirigent d’Units per Avançar assenyala que el conseller Joan Ignasi Elena ha dit que les gravacions permetran identificar i detenir els responsables.

Espadaler afegeix que “fa pocs dies Interior va passar la competència de formular acusacions particulars contra els autors d’aldarulls al Gabinet Jurídic Central” i que “formular acusacions particulars als energúmens d’episodis com el de Tiana és una obligació del Govern i la millor manera de defensar els Mossos d’Esquadra”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia