Salut

Els alumnes confinats es dupliquen en una setmana, fins als 5.006

Hi ha 171 grups confinats, un 0,24% del total i no hi ha cap centre tacant

El nombre d’alumnes confinats s’ha doblegat respecte a la setmana passada a Catalunya i ja són 5.006, als quals s’han de sumar 224 docents i personal d’administració i serveis i 10 de personal extern.

Aquestes dades han estat facilitades aquest dimarts pel Departament d’Educació a través de l’aplicació Traçacovid, creada el curs passat per informar sobre la incidència de la pandèmia en l’àmbit escolar, i que s’ha tornat a posar en marxa amb l’inici de l’actual curs escolar 2021-2022.

Segons l’aplicació, elaborada a partir de la informació que ofereixen els mateixos centres educatius, a dia d’avui hi ha 133 centres escolars que tenen grups d’alumnes confinats, la qual cosa suposa el 2,61% del total.

En aquests centres hi ha 171 grups-classe d’alumnes confinats (0,24% del total de 72.000 grups creats en tota Catalunya) i estan situats en gran part de les comarques catalanes de Girona, Barcelona i Tarragona.

A les de Lleida, hi ha centres amb grups confinats a la comarca del Segrià (8 escoles) i a la de la Val d’Aran (1 centre), i la resta se salva de moment de tenir alumnes i personal docent i auxiliar confinat.

Cap escola bressol, escola de primària o institut català ha hagut de tancar totalment a causa de l’afectació per Covid-19, segons aquestes dades.

En els últims deu dies, Educació ha comptabilitzat 802 positius de Covid-19 en la comunitat educativa, dels quals 738 són alumnes, 64 docents i personal d’administració i cap persona de personal extern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia