Societat

Presó per a la mare d’una nena d’un any, morta per desnutrició en una àrea de servei de l’AP-7

El pare està imputat i la germana ha quedat sota tutela de la DGAIA

Una dona de 27 anys ha ingressat a presó per la mort de la seva filla d’un any per desnutrició. Segons ha avançat ‘Planta Baixa’ i ha confirmat l’ACN, els fets van tenir lloc el passat dijous quan la dona, que viatjava en cotxe amb les seves dues filles, d’un i quatre anys, es va aturar a l’àrea de servei del Montseny de l’AP-7, a Llinars del Vallès, demanant ajuda perquè la petita no podia respirar. Tot i els esforços de treballadors de l’àrea de servei i dels equips sanitaris per salvar-li la vida, la petita va morir poc després. El pare, que no convivia amb la mare i les nenes, està imputat per un delicte d’homicidi imprudent i la germana ha quedat sota tutela de la Direcció general d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA).

El jutjat d’instrucció número 3 de Granollers en funcions de guàrdia ha obert una causa per homicidi imprudent per omissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia