Societat

Més desnonaments i concursos de creditors

Durant el primer semestre d’aquest any a la demarcació de Girona s’han presentat 211 concursos de creditors, una xifra que és un 35% superior a la del mateix període de l’any passat, segons les estadístiques del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) recollides per l’ACN. Els concursos han afectat empreses, però també els seus propietaris, que s’han vist atrapats pels deutes, i particulars que han instat els concursos a títol individual.

D’altra banda, en els primers sis mesos d’aquest any, els jutjats socials de la demarcació de Girona han rebut 793 demandes per acomiadaments, mentre que en el primer semestre de l’any passat en van ser 685.

Les estadístiques del CGPJ també recullen els desnonaments, que en el primer semestre d’aquest any a les comarques de Girona han augmentat en un 15% amb relació a l’any passat. Entre el gener i el març, els jutjats en van executar 364, i des de llavors fins a final de juny se n’han fet efectius 422 més. Això suposa que, a la demarcació, cada dia de mitjana es practiquen més de quatre llançaments. La majoria són per impagament del lloguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia