Medi ambient

La Sareb i la patronal del crèdit cedeixen els habitatges que tenen disponibles a les Canàries als afectats pel volcà

També es mostren disposats a avançar indemnitzacions o a activar línies de finançament preferencials

La Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), l’Associació Espanyola de Banca (AEB), l’associació bancària CECA i la Unió Nacional de Cooperatives de Crèdit (UNACC) han acordat cedir “de forma gratuïta i mentre sigui necessari” els habitatges que tenen disponibles a les Canàries als afectats pel volcà, segons han anunciat en un comunicat conjunt.

Les quatre entitats coincideixen a dir que cal una “resposta ràpida i eficient” a la crisi de l’illa de la Palma i afirmen que volen sumar-se a “l’esforç” de la societat civil i les administracions públiques.

Ara mateix, les entitats estan identificant el nombre d’habitatges que puguin ser posats a disposició dels afectats en el menor termini possible.

Alhora, les quatre institucions posaran en marxa altres mesures financeres, com ara avançaments d’indemnitzacions o línies de finançament preferencials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia