Societat

Participació i recaptació rècord en l’Oncobike de l’Oncolliga

L’Oncobike, la cursa solidària de BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, ha aconseguit recollir prop de 58.000 euros en la seva cinquena edició, celebrada ahir a la Vall de Llémena. Es tracta d’un nou rècord que ha estat possible gràcies a l’augment d’equips inscrits, un total de 95, dels quals 89 han pres la sortida a Sant Gregori.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a finançar els serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer i els seus familiars que ofereix l’Oncolliga. Dels 89 equips, 69 van fer el recorregut de 200 km, i 20 el de 110. De la cursa curta, els primers a travessar la línia de meta de Sant Gregori van ser els Doctor J Bikes Ebike, que hi van participar amb bicicletes elèctriques. Els van seguir a la classificació Surgical Boys SSIBE, que van córrer amb bicicleta atmosfèrica. Per la seva part, els equips Ebikearea 3 i Ebikearea 2 van liderar la classificació de la cursa de 200 km. En tercera posició va arribar Campllong Màsters.

L’Oncobike va néixer l’any 2016 amb l’objectiu d’oferir als amants de la BTT un repte esportiu i solidari de l’estil de l’Oncotrail.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia