Infraestructures i serveis

El govern espanyol licita el manteniment d’instal·lacions de control de tràfic de l’alta velocitat a Catalunya

El contracte té un valor estimat de 40,2 milions d’euros i afecta el tram Lleida – Barcelona - Figueres

El Consell de Ministres ha autoritzat aquest dimarts al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a licitar, a través d’Adif, el contracte de serveis de manteniment de les instal·lacions de control de tràfic i sistemes complementaris del tram Lleida – Barcelona – Figueres de la Línia d’Alta Velocitat Madrid – Barcelona – Figueres.

El contracte compta amb un termini d’execució de 48 mesos i té un valor estimat de 40,2 milions d’euros. L’objectiu de les actuacions és garantir l’operativitat ferroviària, l’adequat estat de les instal·lacions i la seva disponibilitat, eficàcia i funcionalitat, garantir el confort dels viatgers i reduir al màxim la probabilitat d’incidències.

Entre aquestes instal·lacions, figuren circuits de via i comptadors d’eixos, comandament, control i supervisió de desviaments i sensors de roda, accionaments i senyalització lateral, entre altres.

El contracte inclou també actuacions de manteniment preventiu per garantir els paràmetres òptims de funcionalitat, disponibilitat, fiabilitat i eficàcia dels sistemes, així com el manteniment correctiu després d’una incidència que pugui afectar les instal·lacions.

Els centres de manteniment des d’on es desenvoluparan les activitats de manteniment estan situats a l’Espluga de Francolí, Vilafranca del Penedès, El Prat de Llobregat – Can Tunis, Montmeló i Vilobí d’Onyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia