Societat

La seguretat es manté com a principal preocupació dels barcelonins

L’accés a l’habitatge i l’atur o les condicions de treball, són la segona i tercera qüestió que genera més intranquil·litat

Els barcelonins continuen veient la seguretat com a principal preocupació a la ciutat alhora que millora, en termes generals, la valoració de Barcelona i el govern municipal. Després d’unes notes especialment negatives en plena irrupció de la pandèmia de la Covid-19, el consistori s’ha refet mínimament de la percepció ciutadana, exposa l’Enquesta de Serveis Municipals 2021. Les estadístiques marquen que el 14,5% dels ciutadans veuen la seguretat com el problema més greu, quan l’any passat ho feia el 17,7% dels enquestats, seguida de l’accés a l’habitatge (7,4%) i l’atur o condicions de treball (7,3%). Així i tot, el consistori reivindica que la preocupació per la situació laboral no s’ha disparat als nivells de la crisi financera del 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia