Infraestructures i serveis

Gavín adverteix que el Corredor Mediterrani pot tenir problemes de capacitat en “set o vuit anys”

El secretari de Territori i Mobilitat aposta per pensar a llarg termini i crear un tercer fil a Portbou o un corredor específic per a mercaderies

La presidenta de FGC referma el compromís d’aspirar a operar l’alta velocitat entre Catalunya i Occitània

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, ha advertit que el Corredor Mediterrani pot tenir problemes de capacitat “en set o vuit anys” un cop la infraestructura ja estigui enllestida i ha demanat “alçar la mirada” i pensar a llarg termini.

En aquest sentit, ha proposat la creació del tercer fil a Portbou o la creació d’un corredor específic per a mercaderies. “Quan comencin a sortir trens dels ports de Barcelona, València, Castelló, Cartagena... estic convençut que tindrem problemes”, ha advertit Gavín a la 8a edició de les jornades sobre el corredor organitzades per Expansión.

De la seva banda, la presidenta de FGC, Marta Subirà, ha refermat que la companyia aspira a unir en alta velocitat Catalunya i Occitània, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia