Societat

L’ONCE entrega els premis a la solidaritat i superació

L’ICS, la Federació de Voluntariat, Tarragona Ràdio i el Tegar de Vilanova i la Geltrú, entre els premiats

Els guardons reconeixen entitats, institucions i persones individuals realitzen activitats solidàries i treballen per la inclusió social

Els premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 s’han entregat aquest vespre a Barcelona a l’auditori de l’entitat social.

Els guardons anuals que reconeixen la solidaritat i la superació de la societat catalana, tenen en compte sempre entitats i persones individuals que han destacat en el darrer any pel seu esforç. Aquest any s’ha reconegut la tasca contra la pandèmia de l’Institut Català de la Salut, com a institució que agrupa els professionals de la sanitat a Catalunya en l’apartat d’administracions.

Els altres guardonats són la Federació Catalana de voluntariat Social, com a entitat i organització; el programa Tothom de Tarragona Ràdio, en l’apartat de projecte comunicatiu; l’empresa Mancomunitat Tegar del Garraf, i Antonio Guillén, a títol personal.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal i l’accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Enguany tenen la vocació de profunditzar en la idea del retrobament, recollint l’essència i l’origen de ser del Grup Social ONCE, en base al nou logotip de colors que serà el fil conductor de la gala.

Antonio Guillén Martínez, nascut a Barcelona el 1957, porta tota la vida vinculat en primera línia a l’activisme social i al moviment associatiu de persones amb discapacitat física i/o orgànica. Actualment, és el president del COCARMI, Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, i d’ECOM, que celebra 50 anys.

El Tegar de Vilanova i la Geltrú va començar promovent l’ocupació entre els joves i ara ja col·labora i ajuda més de 350 persones dels diferents municipis del Garraf.

La federació del Voluntariat és la referència del voluntariat social a Catalunya, i agrupa més de 300 entitats que mobilitzen més de 80.000 persones al llarg del’any en taques solidàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia