Salut

Reobren els punts de vacunació massiva de la Catalunya Central

El Palau Firal de Manresa, la Universitat de Vic, l’Escorxador d’Igualada i l’Hotel d’Entitats de Berga s’habiliten per administrar les dosis de reforç

Salut preveu citar 140.000 persones per vacunar-les

Els punts de vacunació massius de la Catalunya Central tornaran a obrir portes aquest dimecres per administrar la tercera dosi als majors de 60 anys i professionals sanitaris, així com la de reforç per a les persones immunitzades amb el vaccí monodosi de Janssen.

Els punts de vacunació massius són el Palau Firal de Manresa, la Universitat de Vic, l’Escorxador d’Igualada i l’Hotel d’Entitats de Berga.

En paral·lel, a través dels ambulatoris, es podrà programar la vacunació a altres espais habilitats. A Manresa seran l’Escorxador, el Convent de Santa Clara, Sant Andreu Salut i l’Anònima. A Solsona es podrà demanar cita per vacunar-se a la sala polivalent; a Igualada, als mòduls del CSA, i a la capital d’Osona, al centre comercial Vic 2.

L’estimació és que en dos mesos es faci una crida a vacunar-se a prop de 140.000 persones de la Catalunya Central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia