Societat

Platja d’Aro ja té en marxa la pista de gel

A Palafrugell en prescindeixen, i és l’únic municipi costaner que en tindrà

La pista de gel de Platja d’Aro ha encetat la tercera edició aquest pont, amb la mateixa superfície de 250 m² que l’any passat. La iniciativa, del parc d’atraccions PP’s, té suport del consistori i de les associacions de comerciants, empresaris (ADEM) i restauradors del municipi.

La instal·lació aprofitarà sinergies amb els negocis i esdeveniments com ara la fira Playmobil o el pessebre vivent de Castell d’Aro, amb promocions creuades de vals i descomptes. També mantenen un calendari de visites gratuïtes per als escolars del municipi, alguns matins d’aquesta setmana i la vinent. Obrirà, després dels dies del pont, divendres i caps de setmana. I entre el 23 de desembre i el 9 de gener, diàriament, amb un preu de 7 euros per 45 minuts que inclou el lloguer dels patins, però no el de guants.

Única a la comarca

Enguany, la pista de Platja d’Aro no tindrà competència a tota la comarca, ja que a Palafrugell han decidit prescindir de la pista de gel. L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) ha adduït raons de “sostenibilitat econòmica”, pel cost del lloguer de la instal·lació i el consum energètic, i han centrat els ajuts en altres detalls. La supressió ha estat criticada pel PSC, que hi veia una proposta diferencial i dinamitzadora, encara que suposés un dèficit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia