Societat

Prop de 464.000 vehicles surten de l’àrea metropolitana

La xifra suposa 95,64% dels desplaçaments previstos pel pont de la Puríssima

Les principals complicacions de trànsit s’han produït a les carreteres que connecten amb la muntanya, com la C-16

Un total de 463.851 vehicles han sortit entre les tres de la tarda de divendres i la mateixa hora d’aquest dissabte, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Aquesta xifra suposa el 95,64% dels 485.000 desplaçaments previstos en l’operació sortida del pont de la Puríssima.

Els principals problemes de trànsit aquest dissabte s’han concentrat a carreteres que connecten la capital catalana amb zones de muntanya, sobretot a la C-16 i la C-17. Aquest matí un accident a la C-16 a l’altura de Guardiola de Berguedà ha obligat a donar pas alternatiu en sentit Puigcerdà. Més tard s’han produït cues, també en sentit Nord, a Berga i entre Cal Rosal i la Nou de Berguedà, que a mitja tarda encar es mantenien. A la C-17 hi ha hagut retencions a Parets del Vallès, a la Malla i a Ripoll, en sentit nord. També s’han registrat retencions a la C-14 a Oliana i a Organyà, en els dos casos cap a La Seu d’Urgell.

A mitja tarda hi ha congestió a l’AP-7 a Castellví de Rosanes en sentit Barcelona arran d’un accident, que només ha deixat un carril obert. Un altre sinistre talla un carril de la C-55 a Castellgalí cap a Abrera. A més, Trànsit informa que l’N-340a està tallada a l’altura del Pont Penjat d’Amposta per un acte públic.

A banda, s’han produït problemes puntuals per accidents a l’AP-2 a Vimbodí en sentit nord; a la Ronda de Dalt de Barcelona a Esplugues, cap al nus del Llobregat; a l’AP-7 a Gelida i a Vilafranca del Penedès, en sentit Tarragona, i a Granollers, cap a Girona;  a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet, en direcció Manresa;  a l’A-2 a Abrera i al Bruc, en sentit Lleida; a la C-58, al Nus de la Trinitat cap a Barcelona, i a la C-44, a Tivissa, que aquesta tarda s’ha tallat en tots dos sentits. Aquesta tarda també s’ha hagut de tallar la C-352 a les Franqueses del Vallès cap a Caldes de Montbui per l’incendi d’un vehicle. Un altre automòbil incendiat, a Calafell, ha interromput la circulació de la C-32 en sentit sud, aquest migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia