Societat

Micromecenatge per poder estudiar FP

La Fundació Impulsa, aquest curs concedeix 247 beques a joves

Aquest curs, la Fundació Impulsa beca 247 noies i nois de diverses comarques –entre les quals, la Garrotxa i el Baix Empordà– perquè puguin cursar estudis de formació professional (FP). Per poder finançar-ho, la fundació, creada el 2015 per un grup d’empresaris joves, ha obert una campanya de micromecenatge als ciutadans en general, a la qual es pot accedir a través de Fundacioimpulsa.org . Aquesta mena d’ajudes a estudiants es van implantar el 2015 i des d’aleshores han beneficiat 360 joves. La fundació recalca que el 90% d’aquests alumnes es titulen cada any, mentre que la mitjana catalana és tan sols del 50%.

L’ajuda abasta un acompanyament econòmic, tecnològic, humà, social i laboral, segons expliquen els promotors, gràcies a una xarxa de col·laboradors repartits pel territori que inclou un mentor personal. De la seva banda, els becats es comprometen a fer tasques de voluntariat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia