Societat

Examen als accessos del sector turístic garrotxí

Mig centenar d’establiments estan sent analitzats per millorar-los

Turisme Garrotxa està duent a terme una anàlisi del nivell d’accessibilitat de 50 establiments i indrets d’interès turístic de la Garrotxa, amb l’assessorament d’una empresa especialitzada. L’estudi que s’hi realitza permetrà identificar fins a quin punt són accessibles els establiments per a les persones amb diversitats funcionals i permetrà proporcionar una informació de molt valor als seus responsables.

Després de l’anàlisi, els responsables dels establiments rebran un informe personalitzat amb la llista de millores necessàries per incrementar el grau d’accessibilitat del seu negoci. A més, tota la informació resultant d’aquest treball es publicarà en un panell web específic, que permetrà analitzar el nivell d’accessibilitat al territori.

Els espais inclosos en aquest projecte són hotels, establiments de turisme rural, càmpings, apartaments, habitatges d’ús turístic, bars i restaurants, activitats indoor i outdoor, oficines de turisme, itineraris, centres històrics, espais d’interès cultural, museus i sales de reunions i espais singulars. Properament també s’analitzaran més establiments i indrets d’interès, als quals s’afegiran albergs, cases de colònies, comerços i fins i tot taxis.

Aquesta acció s’emmarca en el projecte d’accessibilitat turística La Garrotxa per a tothom, subvencionat pel Feder La Garrotxa, terra de volcans, cultura i identitat, i també és una de les actuacions previstes en l’estratègia 2021-2025 de la Carta Europea de Turisme Sostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia