Societat

Mor la nena de 4 anys ferida greu en l’accident d’un inflable a Mislata

L’Ajuntament del municipi declara tres dies de dol oficial

La nena de 4 anys ingressada a l’Hospital Clínic de València des del 4 de gener, arran de l’accident d’un castell inflable de la fira de Mislata, ha mort, segons ha informat l’ajuntament d’aquest municipi valencià.

Aquesta és la segona víctima mortal de l’accident, després que el dimecres de la setmana passada morís una altra nena, de 8 anys, per les ferides que va patir en sortir disparat l’inflable de la fira per una forta ratxa de vent i caure violentament contra el terra.

En l’accident van resultar ferits set menors més, que van rebre assistència hospitalària, encara que ha no n’hi ha cap més ingressat.

En un comunicat, l’ Ajuntament de Mislata lamenta la mort de la segona nena ingressada i declara dol oficial al municipi fins el pròxim dimecres al migdia, suspenent així tots els actes municipals previstos.

El consistori ha informat també que segueixen practicant diligències policials i que continua oberta la investigació de la Policia Científica per esclarir els fets i determinar responsabilitats, si s’escau, de l’empresa del muntatge de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia