Administracions

Les obres del carrer de l’esvoranc de Torroella avancen a bon ritme

Les obres d’urbanització i millora del carrer de Fàtima, a Torroella de Montgrí, on el novembre del 2019 es va obrir un esvoranc al pas d’un camió, avancen a bon ritme i l’Ajuntament treballa amb la previsió d’acabar-les abans del previst.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Oliver, s’ha mostrat molt optimista que això pugui ser així i reitera que, “a banda de la bona execució de les obres, des de l’Ajuntament es vol vetllar per minimitzar al màxim les molèsties que aquestes ocasionen als veïns i a la mobilitat d’aquell sector”. Oliver ha informat que ja s’han executat les noves instal·lacions d’aigües plujanes i residuals, i el tram de xarxa de distribució d’aigua que passa per aquest carrer.

Noves instal·lacions

En aquests moments s’estan fent les noves instal·lacions de telecomunicacions, xarxa d’aigua i xarxa de baixa tensió. Un cop completada aquesta fase, es podran fer les noves voreres més amples i asfaltar el carrer. Les obres van començar el 13 de setembre i duraran uns sis mesos. L’Ajuntament n’assumeix íntegrament el seu cost, que és de prop de 500.000 euros.L’actuació permetrà millorar tots els serveis del carrer i dignificar-lo estèticament i funcionalment.En aquest carrer, el mes de novembre de 2019 s’hi va obrir un important esvoranc pel pas d’un camió de gran tonatge. L’incident va ser conseqüència del deteriorament del col·lector d’aigües de la muntanya, una infraestructura que data dels anys seixanta i presentava importants filtracions que van provocar una lenta, però progressiva erosió del terreny que sustenta el ferm. Amb una posterior i exhaustiva inspecció, es va veure que l’afectació era molt generalitzada i feia aconsellable la seva substitució al llarg de tot el carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia