Societat

Tres exbatlles reclamen un remei urgent a la vaga de Salt

Amb una carta oberta als veïns, els exalcaldes de Salt Jaume Torramadé (CiU) i Xavier Corominas i Iolanda Pineda (PSC) van reclamar ahir un paper més actiu de l’equip de govern, d’ERC i Junts, en la resolució del conflicte laboral amb l’empresa de neteja viària i recollida d’escombraries, que ha provocat una vaga indefinida dels treballadors des de fa 21 dies “[...] Instem l’Ajuntament, en la figura de l’equip de govern, a ser part activa en la resolució del conflicte participant i convocant les parts a seure fins a resoldre la vaga i tornar a la normalitat de manera urgent”.

Torramadé, que va haver de fer front a la vaga de la neteja de Salt del 2002, Pineda i Corominas censuren que l’equip de govern de Jordi Viñas (ERC) deixi en mans de l ’empresa concessionària (FCC Medio Ambiente) i el comitè de vaga “la resolució de la qüestió”. Pels tres batlles, que s’ofereixen a treballar en la mediació del conflicte, no es pot entendre que el consistori no s’hi impliqui més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia