Societat

El Mobile multiplica per 10 les reserves d’hotel respecte al 2020

Set setmanes abans, ja n’hi ha 10.000 de rebudes

El consistori reitera que el congrés es farà tot i la pandèmia

Quan tot just falten set setmanes per al seu inici, el Mobile World Congress (MWC) es prepara per viure una edició que ha de ser la de revàlida enmig d’un context extraordinàriament complex per la pandèmia. En aquesta tessitura, els hotels de la capital ja tenen 10.000 reserves d’habitacions per l’esdeveniment, una xifra que és 10 vegades superior a la que tenien per les mateixes dates pel de l’any passat. En la mateixa línia, l’espai reservat al recinte de la Fira de Barcelona, on es farà el congrés, és ja tres vegades superior al de l’edició del 2020. Pel que fa a participants, GSMA, l’organitzadora, té a hores d’ara 1.500 inscrits, de 150 països, així com 400 ponents presencials confirmats. “Evidentment, no creiem que s’arribi a xifres del 2019 però recuperem presencialitat i això, sumat a les bones notícies, com ara la supressió del toc de queda per part de la Generalitat, fa que tot plegat doni un missatge de més confiança perquè aquesta edició del MWC sigui la de la reactivació després de la sisena onada de la covid”, va reflexionar ahir, respecte a això, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

Aquestes van ser algunes de les seves declaracions després de la reunió d’ahir de la taula operativa del congrés, i on es va descartar de totes passades un eventual ajornament. “El MWC es farà i serà un èxit”, va recalcar Collboni, qui hi va afegir: “Anem endavant amb aquesta edició, que ha de ser la de la recuperació i la de la tornada a la normalitat... Si hi ha alguna novetat més, GMSA ho comunicarà en el seu moment, però això va molt bé i anirem fins al final.”

El primer tinent d’alcaldia també va assegurar que Barcelona “està preparada” per acollir els 1.500 expositors confirmats. Tot i insistir a dir que “la perspectiva és molt millor que la de l’any passat” i que es recuperarà “un nivell de presencialitat molt rellevant”, també va admetre que el Mobile no arribarà al nivell d’assistència del 2019 perquè les restriccions per combatre la covid continuen existint a tot el món. Pel que fa a l’anunci de Sony de no participar en el congrés, Collboni va revelar que els representants de GSMA van explicar en la reunió que “no hi ha cap previsió de cap anunci d’aquest tipus”. El primer tinent d’alcaldia de Barcelona també va inflar el pit pel gran nombre d’empreses de telecomunicacions de primer nivell que han confirmat la seva assistència entre el 28 de febrer i el 3 de març a Barcelona.

LA FRASE

Anem endavant amb aquesta edició, que ha de ser la de la recuperació i tornar a la normalitat
Jaume Collboni
Primer tinent d’alcaldia de l’ajuntament de barcelona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia