Infraestructures i serveis

El sector del transport per carretera, partidari de reobrir l’accés a la C-25

Asetrans considera que com més infraestructures estiguin operatives millor i que aquesta arribava a un punt estratègic de cruïlla d’enllaços

Asetrans (Associació Transports Girona) també s’ha mostrat partidària de la reobertura de la carretera C-25z –que uneix la sortida 234 de l’eix transversal i la rotonda de l’N-II i el peatge de l’AP-7–, que fa tres anys que està fora de servei.

“Com més infraestructures tinguem millor i aquest, a més, és un lloc molt estratègic”, opina el director d’Asetrans, Jordi Esparraguera, en referència a la rotonda d’on surt la via tallada, ja que en aquest punt conflueix, a més de l’accés a l’eix transversal, un accés a l’AP-7 i un accés a l’A-2, a banda també de l’accés a l’aeroport de Girona i del polígon de Riudellots. “Si disposem de la infraestructura, cal aprofitar-la, sobretot tenint en compte que tenim un gran dèficit d’infraestructures”, hi afegeix Esparraguera, que recorda que en aquella rotonda hi havia una important circulació de vehicles.

El sector del transport per carretera de les comarques gironines s’afegeix d’aquesta manera a la reivindicació feta ja per dues alcaldesses de la zona, la de Vilobí d’Onyar i la de Riudellots de la Selva, sobre la importància de reobrir una via que fa pràcticament tres anys que està fora de servei, després que s’interrompés la circulació de vehicles per fer-hi unes obres de millora que havien de durar tres mesos.

Actualment, el Departament de Territori analitza quin ha de ser el futur d’aquesta via després que s’hagi valorat que l’alternativa proposada i que ha estat en funcionament durant aquests tres anys ja cobreix la seva funció. Així, Territori està analitzant la millor solució tècnica per al futur de la via que està tancada.

LA FRASE

Com més infraestructures tinguem millor i aquest, a més, és un lloc molt estratègic
Jordi Esparraguera
director d’asetrans

LA XIFRA

3
anys
pràcticament fa que està tancada la via que unia l’eix transversal amb la rotonda de l’AP-7 i l’N-II.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia