Societat

ECONOMIA

‘Incorpora’ suma prop de 12.000 contractes d’integració laboral

El programa d’integració laboral per a persones vulnerables Incorpora, de la Fundació La Caixa, va fer possible durant el 2021 la signatura d’11.920 contractes i gràcies també a la col·laboració de les 3.601 empreses que hi col·laboren. En el total d’insercions destaquen les 896 de persones amb problemes de salut mental i emocional derivats de la pandèmia. A banda de l’acompanyament a persones afectades, el programa ha impulsat jornades formatives i pràctiques per als tècnics per identificar i abordar amb eficàcia els problemes mentals i emocionals en els processos d’inserció. En total, s’han atès 2.378 persones.

El bon resultat, segons la Fundació, ha estat possible per les 141 entitats socials que treballen amb col·lectius en situació de vulnerabilitat, persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, aturats de llarga durada i exreclusos, entre d’altres. De les 11.920 insercions, 6.421 han estat de dones i 5.499 d’homes. A més, 2.855 eren persones amb alguna discapacitat, i 9.065, persones en risc o situació d’exclusió. Incorpora va néixer el 2006 per facilitar l’accés a una feina a persones que es trobaven en una situació difícil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia