Carmen Guzmán

«El pavelló ha quedat petit»

–Com valora la gestió que està fent el govern local a les Roquetes? En quina situació es troba el nucli?
–«Hi ha moltes mancances. Els adolescents no tenen cap lloc on anar els caps de setmana. Per a la gent jove no hi ha res, hi ha molts projectes, però no s'ha començat a veure res. El pavelló ha quedat petit, i hi falten algunes infraestructures: està malament el parquet, falten coses a les dutxes... Necessitaríem una altra zona esportiva amb cara i ulls, hi ha molta canalla amb ganes de fer esport. La sensació que tenim aquí és que ens han aparcat una mica, i que les mirades estan fixades en Ribes; aquest és el meu punt de vista.»
–L'anterior junta de l'associació de veïns va ser molt crítica amb l'Ajuntament, quina és la seva posició?
–«La meva idea és tenir diàleg, donar l'oportunitat de poder negociar. No anem a exigir res. Volem canviar les coses. Ja hem demanat parlar amb les regidories de Benestar Social i de Cultura.»
–El darrer gran projecte que L'Ajuntament de la ciutat preveu realitzar a les Roquetes és la sala cultural polivalent. Quina opinió li mereix?
–«És un projecte molt bo, però un projecte, com d'altres que finalment queden en no res. Nosaltres ja tenim un teatre a les Roquetes, que s'ha tancat i que han deixat que s'ensorri per dins, al qual s'hauria pogut treure profit. Ara no tenim ni el vell ni el nou. No sé quan es farà, perquè no hi ha fons, i aquí hi ha un teatre que es podria estar utilitzant com a centre d'esplai per a la canalla el dissabte; com a punt de trobada, se li podria estar traient més suc, i no només perquè s'hi representin obres de teatre.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.