Societat

Dos accidents a l’AP-7 provoquen retencions quilomètriques a Castellví de Rosanes i a la Roca del Vallès

Al la Roca hi ha hagut una topada múltiple amb quatre turismes implicats que ha generat fins a 26 km de cua

A Castellví hi ha hagut més de 10 km de congestió

L’AP-7 ha estat l’escenari aquest diumenge de dos accidents de trànsit que han provocat retencions quilomètriques en diferents punts d’aquesta autopista.

El primer sinistre ha passat a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), on una topada múltiple entre quatre turismes ha obligat a tallar dos carrils de circulació cap al sud i ha generat fins a 26 quilòmetres de cua, fins a Sant Celoni. El Servei Català de Trànsit ha recomanat desviar-se cap a les carreteres C-60 i C-32 per esquivar l’embús.

Més a l’oest, a Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), un altre accident en sentit nord ha desembocat en 10 quilòmetres de congestió. Trànsit ha proposat la C-32 com a via alternativa.

Un accident sense víctimes al terme municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) en el que s’han vist implicats diversos vehicles ha provocat retencions en una desena de quilòmetres de l’autopista AP-7 en direcció a Girona. El sinistre ha generat “congestió del trànsit” fins que han estat retirats els vehicles accidentats que entorpien la circulació, i també retencions i posteriorment circulació lenta.

Una altra carretera en la qual aquest diumenge s’ha vist afectada per retencions ha estat la C-16 al seu pas per Berga i Cercs (Berguedà), amb trams amb cues de fins a 3 o 4 quilòmetres.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia