Societat

societat

El sector immobiliari vol diàleg, en lloc de lleis “populistes”

El sector immobiliari català considera que la problemàtica de l’habitatge no es pot resoldre sense el diàleg i la col·laboració entre l’administració i la iniciativa privada i alerta una vegada més de la inseguretat jurídica que genera la constant profusió de lleis que després són parcialment o totalment suspeses per diferents instàncies judicials.

Després de la sentència del TC que anul·la part de la llei de contenció dels preus de lloguer, el sector demana diàleg a través d’un comunicat en què insta el govern estatal i tots els grups parlamentaris a afrontar l’accés a l’habitatge “amb mesures estructurals i no amb normatives populistes que només provoquen l’efecte contrari, ja que cada vegada hi ha menys disponibilitat d’habitatge assequible i més desconfiança”. L’escrit, fet públic ahir, està signat pel Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, el Consell del Col·legi d’Administradors de Finques de Catalunya, el Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i Província, el Consell d’Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya, l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya i la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona-Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia