Societat

Fan cuina en directe al mercat de Figueres

Figueres organitza cuina en directe al mercat per promocionar els productes de proximitat i també els cuiners locals. La voluntat de l’Ajuntament de la ciutat, que és qui els organitza, és donar valor als productes de quilòmetre zero i pensa que fer-ho el dia de mercat és la millor opció. Per tal de subratllar la riquesa del producte local seran cuiners locals els que faran les demostracions.La primera anirà a càrrec de Jordi Margall, del restaurant Brasic, i el tema escollit per fer la demostració culinària és la ceba de Figueres. Aquest primer show cooking és previst per aquest mateix dissabte a les 11 h del matí. La campanya Del Mercat al plat’ s’estendrà d diversos dissabtes.”Promocionar els productes locals és aprendre a cuinar-los”, diu Marcos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona