Societat

Un ferit crític en l’incendi d’una nau industrial en desús a l’Hospitalet de Llobregat

Tots els indicis indiquen que que l’home va encendre foc per cuinar i es va estendre en una zona abandonada de l’històric complex de Can Trinxet

Una persona sense llar es troba en estat crític en incendiar-se la nau industrial en desús de l’Hospitalet de Llobregat on presumptament va fer un petit foc per cuinar.

El succés, segons els Bombers de la Generalitat, va tenir lloc sobre les cinc de la tarda d’aquest divendres en una nau abandonada de l’històric complex de Can Trinxet.

L’home va ser trobat amb greus cremades pels bombers i va ser assistit en primera instància per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on va quedar ingressat amb cremades al 40 % del cos.

Els Mossos han obert una investigació sobre els fets. Fonts properes al cas han informat que tots els indicis apunten a què l’incendi l’hauria provocat el foc que va la víctima va fer per poder-se cuinar el menjar.

El conjunt fabril de Can Trinxet va ser construït el 1907 per l’arquitecte Joan Alsina i Arús i va albergar una de les indústries tèxtils de cotó més importants de l’Estat al començament del segle XX, quan era coneguda per fabricar el teixit amb el que es confeccionaven els uniformes dels treballadors del tramvia.

Amb el pas dels anys va quedar abandonada i després de l’enderrocament de part de les seves naus, segueixen en peus les modernistes. Una part de les mateixes s’han destinat a equipaments mentre la resta, situades en un recinte barrat, segueixen abandonades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia