Infraestructures i serveis

Uns 5.000 viatgers afectats per una incidència en l’alta velocitat entre Barcelona i Madrid

El despreniment de la catenària entre les localitats d’Alhama d’Aragó i Ariza deixa sense connexió ferroviària el servei del TAV durant prop de tres hores

Uns 5.000 viatgers d’uns 20 trens s’han vist afectats aquesta tarda davant la impossibilitat que circulin els trens que connecten Barcelona amb Madrid pel despreniment d’una catenària entre les localitats d’Alhama d’Aragó i Ariza a la línia d’alta velocitat que uneix a la capital catalana amb la madrilenya, segons han informat fonts de Renfe.

La incidència ha obligat a interrompre durant prop de tres hores la circulació de trens entre la capital espanyola i Saragossa, mentre que de Saragossa a Barcelona sí que s’ha mantingut el servei però amb “fortes demores”, segons Renfe. Un tren de la companyia Ouigo s’ha emportat part de la catenària caiguda, que l’empresa atribueix a un “error en la infraestructura” de la línia.A les 18.26h, Renfe i Adif han informat que s’havia restablert la circulació de trens per una sola via en el tram afectat un cop s’han transbordat els passatgers del tren afectat per la incidència.

L’avaria també ha perjudicat els serveis que enllacen Catalunya amb el nord i el sud peninsular i amb Marsella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia