Societat

Llop de Mar de Sant Feliu, Medalla d’Or de la Ciutat

La distinció s’ha concedit pel manteniment i l’impuls que ha donat l’entitat a la nàutica popular a la ciutat en els darrers quaranta-tres anys

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha atorgat avui la Medalla d’Or de la Ciutat d’Entitats a Llop de Mar, en un dels amarradors, en un espai que s’ha omplert de públic. La distinció s’ha concedit a Llop de Mar pel manteniment i l’impuls de la nàutica popular a la ciutat en els darrers quaranta-tres anys. i Joan Miret, president de Llop de Mar, qui ha dirigit unes emocionants paraules al públic en rebre la medalla. Finalmenty, el cantautor Josep Andújar ’Sé’ ha interpretat diverses peces del seu repertori.

Una llarga tradició

A finals de 1979, un grup de persones amb embarcacions situades a la platja s’associen amb l’objectiu d’ordenar l’espai, les embarcacions i mancomunar serveis. Al principi Llop de Mar estava ubicat a la platja amb uns suports de fusta per donar suport a les embarcacions de 4 mi un capo de boies d’amarratge d’embarcacions a les temporades d’estiu. Als anys vuitanta, quan es descataloga el Port de Sant Feliu com a port comercial, la Generalitat de Catalunya comença a pensar en la reordenació dels espais de la badia projectant-se el reforç del moll i la construcció d’un Club Nàutic. L’any 2000 quan la remodelació es confirma i el 2006, Llop de Mar es trasllada a la ubicació actual, a la part de llevant de la platja de Sant Feliu, amb 135 places per a embarcacions a terra, de 4 i 5 m, i dos pantalans amb 100 amarratges d’hivern i 150 d’estiu amb una eslora màxima de 7 m. Des dels inicis de Llop de Mar s’ha definit com una associació de nàutica popular sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és apropar el mar i la nàutica a les classes populars fent possible la màxima: “Gaudir de mar, és possible per a totes les persones, sense grans dispendis econòmics”.

A l’acte hi han participat l’alcalde, Carles Motas, i la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, a més, Joan Pere Darbra, representant de Ports de la Generalitat, diversos regidors de l’Ajuntament i representants d’entitats de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona