Societat

estats units

L’actor Matthew McConaughey diu que els tirotejos són “una epidèmia que podem controlar”

L’intèrpret ha condemnat la violència armada i els tirotejos

L’actor Matthew McConaughey ha fet una crida a l’acció per a detenir “l’epidèmia” dels tirotejos als Estats Units, l’últim dels quals ha ocorregut al seu poble natal, en la localitat texana d’Uvalde, on aquest dimarts van morir assassinats 19 nens i dos adults.

“Com a estatunidencs, texans, mares i pares, és hora de reavaluar i renegociar els nostres desitjos a partir de les nostres necessitats”, ha demandat l’actor en un missatge en Twitter. I ha agregat: “Aquesta és una epidèmia que podem controlar”.

“Una vegada més, hem demostrat tràgicament que no som responsables dels drets que ens atorguen les nostres llibertats”, ha escrit l’actor, un dels texans més famosos, qui ja en el passat havia condemnat la violència armada i els tirotejos.

“Qualsevol que sigui el costat del passadís en el qual estiguem, tots sabem que podem fer-ho millor. Hem de fer-ho millor. S’han de prendre accions perquè cap pare hagi de passar pel que han passat els pares d’Uvalde i els altres abans que ells”, ha assenyalat McConaughey, qui en algun moment va sospesar presentar-se a les eleccions per a governador de Texas.

L’intèrpret i guanyador d’un premi Oscar en el passat s’ha mostrat a favor d’una “responsable tinença d’armes” i en contra de l’ús indiscriminat dels rifles d’assalt, i ha tancat el seu missatge oferint les seves oracions als familiars de les víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia