Societat

Olot gaudeix d’una nova edició del Cornamusam

El festival internacional de la cornamusa omple de festa la ciutat, amb música i cultura tradicional durant tot aquest cap de setmana

La 31a edició del Cornamusam omple aquest cap de setmana Olot de música i cultura tradicional. Des de divendres a la tarda fins avui al matí, els nombrosos actes organitzats entorn de la música tradicional, i especialment la cornamusa, han reunit desenes de persones en punts assenyalats de la ciutat, com són la plaça del Cornamusam o la plaça de braus, ja fos per seguir concerts o activitats com la fira de lutiers i artesans.

Després de dos anys en què la pandèmia i la meteorologia van fer que el festival internacional s’hagués d’adaptar d’alguna manera, aquesta edició ha recuperat el festival amb molta força. Així, divendres va destacar l’esperada tocada d’inici, a càrrec de Marta Coll, seguida del ball de la Cabreta.

Els concerts també han estat punts forts de la festa, especialment, el d’homenatge a Paddy Moloney (The Chieftains) o del grup banyolí Germà Negre. Ahir a la nit hi havia prevista l’actuació del cap de cartell, el gaiter Carlos Núñez, i està previst que el festival finalitzi avui amb una cercavila matinal amb cornamuses i altres instruments que farà parada en tres pastisseries d’Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia