Societat

societat

Detingudes mare i filla per cobrar la devolució de la renda d’una altra filla

Les dues dones de Reus s’havien apropiat dels 2.235 euros que li retornava Hisenda

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Reus una mare i la seva filla per cobrar mitjançant una estafa la devolució de la declaració de renda d’una altra filla i germana, respectivament, per una quantia de més de 2.000 euros.

Segons informen aquest dijous els Mossos d’Esquadra, la víctima va detectar moviments fraudulents en el seu compte bancari i que algú ja havia presentat la seva declaració d’Hisenda, fets que va denunciar a la Guàrdia Urbana. Les detingudes, de 54 i 22 anys d’edat, havien estafat a la dona -filla i germana de les arrestades- un total de 2.235 euros procedents de la devolució d’Hisenda.

La investigació va començar el 2 de juny passat, quan la víctima va presentar una denúncia a la comissaria de la Guàrdia Urbana manifestant que havia sofert una estafa bancària. Segons va explicar la dona, havia acudit a la delegació d’Hisenda per lliurar la declaració de la renda corresponent a l’exercici 2021, i allà la van informar que ja l’havia realitzat i que, fins i tot, ja havia cobrat la devolució.

A partir de la denúncia, els agents van comprovar que la víctima era l’única titular del compte bancari en la qual es van realitzar els moviments fraudulents, i que els diners retirats coincidien exactament amb la quantitat retornada d’Hisenda.

Les perquisicions van permetre a més descobrir que la mare de la víctima, mitjançant l’engany, havia sol·licitat a un gestor que realitzés la declaració de la renda de la seva filla.

Els Mossos també van descobrir que les dues beneficiàries dels traspassos eren mare i filla, a les quals van arrestar acusades d’un delicte d’estafa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia